Satsa på tidrapportering med app

Att göra sin tidrapportering med app är ett bra sätt att alltid ha en bra koll. Det finns en bra tidrapportering mobilapp hos Dialect som kanske kan passa er. Denna app heter Mobigo. Med den kan ni bland annat tidrapportera men även fakturera med en mobil arbetsorder. Det gör att ni får som ett litet kontor, direkt i mobilen. Genom att använda denna app så kan ni samordna arbetet så att allt går bra mycket smidigare. Med appen kommer ni att ha bra koll inte bara på tidrapporteringen utan även arbetsorderhantering samt faktureringar. Alla som har denna app installerad, kan samordna jobben, perfekt för kollegor. Allt blir enklare och effektivare för både cheferna och arbetstagarna när allt kan redovisas digitalt.

Effektivt att tidrapportera via mobilapp

Det är smidigt att använda sig av en app för att kunna göra sina tidrapporteringar.  Med tidrapportering mobilapp så kommer ert jobb att underlättas en hel del. Ni kan rapportera alla tider, lägga arbetsorder, lägga in körjournaler och mycket mer. Sedan så hanteras allt via din mobiltelefon. Om du vill så kan du även lägga till andra bra verktyg för att underlätta jobbet ännu mer. Det är ett smidigt sätt att redovisa arbetad tid genom att kunna göra det med en app. Du kan enkelt rapportera om tid, material, dokument och så vidare. Det ger er på företaget en bra överblick över hur jobbet fortskrider samt att det gör att ni kan minska ledtider.

Om du eller ni vill veta mer om detta, besök då Dialects hemsida och läs mer. De erbjuder även andra system och bra lösningar för företag.